FGO

Inbjudan till vårmöte och kallelse till årsmöte 2021

Delad kompetens är dubbel kompetens!


Utifrån temat handledning bygger det här vårmötet på all den egna samlade kompetens som finns i FGO-gänget. Vi utforskar begreppet handledning, t ex innebörd i relation till coachning och facilitering, vi utbyter egna erfarenheter och behov och testar tekniker.
Ta med dig frågor/dilemman du brottas med för tillfället, och i mindre grupper ger och får ni kollegial handledning på dessa. Grupperna blir också verkstad för att praktiskt pröva olika metoder/verktyg. Eftersom vårmötet är digitalt blir det även möjlighet att diskutera hur vi kan översätta det vi i det pandemifria livet gjorde i fysiska rum till digital form.
Vårmötet genomförs den 20 mars, kl 10–16, och den 21 mars kl 9–11.

Kallelse till FGO:s årsmöte 2021, söndag den 21 mars kl 11–12 
Välkommen att delta i Föreningen Gestalt i Organisation årsmöte. Vi är en medlemsstyrd förening, därmed är din röst och medverkan på årsmötet viktig. 
I år genomförs årsmötet på vårmötet och till skillnad från de senaste åren kommer mötet att vara i realtid, d v s alla punkter vid samma tillfälle och alla som är med på mötet röstar där och då, ungefär som ett fysiskt årsmöte men på grund av Corona sker det digitalt. 
Om du vill lämna in motion(er) så ska de vara styrelsen tillhanda senast den 5 mars på adress info@fgo.se. Årsmötet, som sker i direkt anslutning till vårmötet, genomförs den 21 mars kl 11. Anmälan görs här nedan och ska göras senast den 10 mars. På bifogad länk finner du en mapp med dokument kopplade till årsmötet, verksamhetsberättelse, årsredovisning mm. https://www.cloudme.com/sv#webshares:/FGO%20publika
Lösenord: se kallelse på mejl!
Länk till vårmöte och årsmöte kommer att skickas per mejl just före mötet. 
Varmt välkomna önskar FGO:s styrelse!