FGO

Höstmöte 2023 & 20-årsjubileum- FGO firade festligt!

Inbjudan till höstmöte 2023 - FGO firar festligt

Alla ni som är intresserade av gestalt är välkomna att jubilera tillsammans med oss FGO-medlemmar helgen den 25–26 november.
Tjugo år av inspirerande möten med nya kontakter och kunskaper. Det ska vi fira på höstmötet. Du bjuds på samtal, samskapande övningar och fest.
Temat är gestalt nu – då – och framåt
Vi startar med gestalts plats i dagens organisationer och samhälle. Johan Holm, från gro.nu, delar hur de i sitt företag jobbar gestaltiskt med både kunder och medarbetare.
Linda Ullman, med lång organisationserfarenhet och färsk GA-examen, fortsätter med att sätta perspektiv på gestalt i nuet. Det kommer också att finnas plats för reflektion och samtal om vad du upplevt som framgångsrikt och om hur du mött hinder och motstånd.

Margareta Berggren, medgrundare till Gestaltakademins organisationslinje och Ulf Zwedberg, FGO:s första ordförande ger oss en historisk tillbakablick. Hur väcktes intresset för gestalt i organisation, bemötandet i den dåtida omvärlden och syftet med föreningen mm?

På kvällen firar vi 20 år
 med glitter, gemensam sång och gott om utrymme för samtal med nya och gamla gestaltare.
Under söndagen riktar vi blicken framåt. Vi utforskar vad vi vill och kan skapa i morgondagens organisationer med de förändrade behov och förutsättningar som t ex ny teknik, klimatkris och säkerhetsläget skapar.
Under helgen kommer ett bildspel med minnen från tidigare FGO-möten att rulla. Du som har bilder att bidra med får gärna mejla dem till annikasprat@hotmail.com 

Det här jubileumsmötet välkomnar vi även andra gestaltintresserade. Sprid gärna det vidare!

Vi håller till på Lillsveds folkhögskola, på Värmdö utanför Stockholm

När?             25–26 november 2023

Start med kaffe på lördag      kl  9.30-10.00

Avslut med lunch på söndag kl 12.30-13.30

 

Var?            Lillsved folkhögskola

Lillsvedsvägen 100

139 90 Värmdö

Mer info finns på lillsved.se

 

Kostnader för mötet

Själva mötet är kostnadsfritt om du är medlem, du betalar enbart för mat och logi. Om du inte är medlem kostar det utöver detta 600 kr i mötesavgift.


Anmälan - är stängd. Vi blir 70 personer!

Vi behöver din anmälan senast 23 oktober för att garantera rum på Lillsved.

Efter den 23 oktober är anmälan bindande men vi ser gärna att du anmäler dig redan nu!


Varmt välkomna önskar FGO:s styrelse!